Аналізуючи тексти провідних західних експертів та політиків, можна зробити висновок про їхнє тотальне нерозуміння, чим є насправді сучасна Росія. Володимир Путін, насправді, ніколи не збирався відроджувати Радянський Союз, бо він, як і переважна більшість російських силовиків, які знаходяться при владі в Росії, є зрадником СРСР. Саме керівники КДБ для захоплення під їхній контроль ресурсів радянської імперії вирішили позбутись партійного контролю, наслідком чого спочатку став демонтаж Комуністичної партії, а потім і Радянського Союзу. Тому російська еліта, яка в Радянському Союзі була би розстріляна за розкрадання соціалістичного майна, ніколи не прагнула відродити комуністичну імперію.

Дії Путіна також свідчать про те, що він ніколи не був прихильником відродження Російської імперії, яка була прозахідним проектом, котрий створювався за сприяння проєвропейські налаштованих українських інтелектуалів. Нинішня Російська Федераціє є абсолютним антиподом, як до імперського проєвропейського проекту Петра першого, так і до інтернаціонального радянського проекту.

Західним корисним ідіотам також вже нарешті потрібно визнати, що путінська Росія не є захисницею консервативних цінностей. Про який захист традиційних християнських цінностей в Росії може йти мова, якщо російська еліта грабує власних громадян відносячись до них як до безправної худоби. Фактично, Російською Федерацією керує справжня хунта, яка встановила на території нашого північного сусіда корпоративний фашистський режим створений силовиками.

Російське суспільство чимось нагадує релігійну секту у якої існує культ війни, який дозволяє російській владі об’єднувати навколо себе росіян. Громадяни Росії ще дотепер не усвідомили, що їхній кривавий диктатор своєю військовою авантюрою розпочав демонтаж Російської імперії та остаточно знищив міф про братні народи, бо брати ніколи не будуть руйнувати українські міста, здійснювати терор проти мирного населення, займатися мародерством та вбивати українців лише за те, що вони не бажають бути росіянами. Народ, який підтримав загарбницьку війну та продовжує підтримувати фашистській режим одноосібної диктатури Путіна, не має жодного морального права 9 травня святкувати перемогу над нацизмом, бо його відродження відбулося саме в Російській Федерації.

Відсутність свободи слова, чесних виборів, політичної конкуренції, вбивства політичних опонентів Путіна, мілітаризація суспільства за рахунок створення російськими пропагандистами штучної зовнішньої загрози для росіян, культ вищості російської нації над іншими народами є доказам того, що сучасна Росія потребує денацифікації.

Нажаль, переважна більшість росіян зрадили своїх померлих родичів, які воювали проти нацизму та фашизму. Росіяни повинні нарешті задати собі запитання про те, чому улюбленим філософом Путіна є російський інтелектуал Іван Ільїн, який ставився з симпатією до фашизму, чому Кремль фінансує на Заході політиків які є прихильниками фашизму, та чому з цими радикалами активно співпрацює відомий кремлівський ідеолог Олександр Дугін.

Навіть риторика російських пропагандистів та політиків абсолютно ідентична заявам Адольфа Гітлера. Нацисти заявляли, що потрібно вирішити єврейське питання, так само і росіяни заявляють, що потрібно вирішити українське питання. Також пропагандисти Гітлера казали, що анексія Австрії є мирним приєднанням її до Німеччини, тож і російські пропагандисти казали, що незаконно анексований Крим був мирно приєднаний до Росії.

Не можна також забувати що Гітлер виправдовував агресію проти Чехословаччини, яка на той час була найбільш демократичною країною Центральної Європи, захистом німецькомовного населення на її території, як і Володимир Путін, який намагається виправдати підступну військову агресію Росії проти нашої країни захистом російськомовного населення, хоча права українців які спілкуються на російський мові були набагато краще захищені в Маріуполі та Краматорську ніж в окупованих РФ Луганську та Донецьку, де за проукраїнські погляди людей незаконно ув’язнюють, жорстко катують та вбивають. Особливо ж яскраво Путін, як ідейний послідовник Гітлера, проявив себе після його заяви про проведення спецоперації для встановлення миру в Україні. Варто пам’ятати, що Гітлер як і Путін не називав війну війною, заявляючи що військова агресія проти Польщі в 1939 році є поліцейською операцією, метою якої є мир в Польщі.

Дуже прикро, що західні еліти наступили на ті самі історичні граблі, довгий час закриваючи очі на окупацію Придністров’я, Південної Осетії, Абхазії, окремих районів Луганської та Донецької областей та анексію Криму, наслідком чого стала повномасштабна військова агресія Росії проти України, бо скільки не годуй великого крокодила він ніколи не стане вегетаріанцем.

Ті ж західні політики і експерти, які вважають що закриття неба над Україною спровокує військовий конфлікт між Заходом та Росією, повинні врешті – решт зрозуміти, що кривавий Кремль воює саме проти заходу на території нашої країни. Путіну важливо показати, що США як і НАТО є ненадійними союзниками, тому слабкість Заходу він сприймає як заохочення до подальшої військової агресії проти Балтійських країн та Польщі з Румунією.

Подальша ж боягузливість західних еліт призведе до того, що військовослужбовці зі США, Великобританії, Франції та Німеччини будуть масово гинути в Литві або Польщі. У США і НАТО є всі необхідні військові можливості для завдання військової поразки імперіалістичній Росії в Україні, не вистачає лише політичної волі і розуміння, що нового Гітлера потрібно зупинити на території нашої країни, для того щоб інші народи не стали його жертвою. Тож поки ще не стало пізно Джозеф Байден повинен усвідомити, що закриття неба над Україною, є закриттям неба над усім Заходом.