Дуже часто від західних інтелектуалів можна почути, що військову агресію Росії проти України можна припинити за рахунок збереження обличчя президента РФ. Нажаль, західні експерти не враховують того факту, що маючи пропагандистську машину, Путін кожну свою поразку за рахунок російської пропаганди може перетворити на перемогу. Путін не залежить від виборців та виборів, до того ж в Росії не існує незалежних інституцій, які могли би його стримувати, тому кожна поступка Заходу буде сприйматися ним як прояв слабкості та заохочення до продовження агресії.

На території Російської Федерації панує кримінальна культура, тому російський фюрер, як і переважна більшість росіян, поважають лише грубу силу, не можна також забувати, що, практично, всі представники російської еліти, включно з Путіним, співпрацювали з кримінальними угрупованнями. З точки зору Путіна, всі західні політики, які заявляють про необхідність запобігти ескалації конфлікту для недопущення військового зіткнення між НАТО та Росією, є повними нікчемами, які не здатні чинити спротив.

Російський фюрер, як і Адольф Гітлер, ніколи не був гарним стратегом, всі його рішення базуються на його вірі в те, що він повинен виконати свою історичну місію, яка полягає в нанесенні геополітичної поразки Заходу. НАТО і США поки що згаяли унікальний шанс для розгрому Збройних сил РФ на території України, тож тепер лише питання часу коли Росія розпочне агресію проти країни яка є членом НАТО.

Із – за параної Путіна Росії фактично потрапила до геополітичної пастки, наслідком чого стало зменшення її впливу на ЄС, остаточна дискредитація “русского мира” в Україні, руйнування геополітичної вісі Москва – Берлін – Париж, посилення впливу США в Європі та перетворення РФ на сировинний придаток Китаю. Фюрер з Півночі остаточно поставив хрест на Росії як європейській імперії та енергетичній наддержаві, розворот на Схід яким марили кремлівські ідеологи, які лише підживлювали фантазії господаря Кремля, призведе до посилення залежності РФ від Китаю, наслідком чого стане поступовий занепад колись могутньої імперії.

Довгий час ідеологи Кремля намагались позиціонувати Росію як євразійську імперію, яка є посередником між Китаєм та Європою, не розуміючи того, що потужна Піднебесна не потребує ніякого посередництва. Головним ідеологом цієї згубної для Росії ідеології є відомий російський нацист Олександр Дугін, який переконаний в тому, що РФ є цивілізацією суші, яка протистоїть цивілізації моря, а саме англосаксам. Насправді ж, сучасна Росія є антицивілізацією, яка не може нічого запропонувати світу в культурному, ідеологічному, науково – технологічному та економічному плані, держава яка лише здатна погрожувати ядерною зброєю, не має жодного шансу стати світовим гегемоном.

З точки зору кремлівських ідеологів, існування України в її сучасних кордонах є неприпустимим, тож українська суверена держава, як вони вважають, в разі її успіху може завдати удару по геополітичній безпеці Росії. Тому нинішню військову агресія Путін розглядає як каральну операцію проти українців, які не забажали стати малоросами. Кремлівський фюрер прагне перетворити Україну на випалену землю, йому, насправді, не важливо скільки українців залишаться на території нашої країни, оскільки метою його авантюри є знищення української нації. Головними ж ініціаторами цього геноциду проти української нації є сам Путін та його друг Юрій Ковальчук, який особисто переконав Путіна в ефективності руйнування міст та інфраструктури України.

В Кремлі чудово розуміють, що ресурсна база Російської Федерації є набагато меншою за ресурсну базу Заходу, тому не маючи шансів виграти в довготривалій геополітичній боротьбі зі США, Путін прагне влаштувати швидку військову агресію проти країн Центральної Європи, які є членами НАТО. Розрахунок кривавого Кремля полягає в тому, що навіть у випадку військової поразки Росії від НАТО, Путін розпочне ядерний шантаж по відношенню до Заходу. Фанатик з Кремля впевнений в тому, що військова агресія проти Балтійських країн та Польщі підкріплена ядерними погрозами призведе до того, що деякі держави НАТО відмовляться захищати країни Центральної Європи, наслідком чого стане розпад Альянсу.

Джозеф Байден останнім часом полюбляє позиціонувати себе як лідера вільного світу, хоча його дії свідчать про те, що він є сучасним Чемберленом, який вважав, що британські військовослужбовці не повинні брати участь у локальному конфлікті між Німеччиною та Чехословаччиною. Наслідком умиротворення Гітлера стала кривава Друга світова війна, умиротворення же Путіна призведе до Третьої світової війни. Більшість нинішніх західних лідерів безумовно ввійдуть до історії як співучасники воєнних злочинів терористичного кремлівського режиму. Дотепер західні еліти так і не зрозуміли, що Путіна не зупинить дипломатія, поступки, вмовляння та умиротворення, його може зупинити лише військова поразка Росії. Російська еліта не сприймає західний раціональний бізнес – підхід, бо як сказав колишній відомий російський футболіст Андрій Аршавін: “На Заході живуть по законах, а в Росії по кримінальних понятіям”.

Кремлівський фюрер є справжнім плагіатором промов Гітлера, який заявляв про гарантування безпеки для Німеччини, боротьбі за мир, створенні нової більш справедливої міжнародної системи та життєвого простору для свого народу. Гітлер заявляв, що Польща є “сезонною державою”, яка не має права на існування, Путін же заявляє, що Україна не є справжньою державою. Німецький фюрер також казав про “тисячорічний рейх”, так само і Путін каже про “тисячорічну Росію”. Гітлер вбачав головну загрозу для безпеки Німеччини в існуванні євреїв, російський фюрер ж проголошує, що існування націоналістичної України становить головну загрозу для безпеки РФ. Прикметно, що Путін, як і російські пропагандисти, постійно повторює гасло про один народ, яке абсолютно тотожне гаслу нацистів: “Один народ, одна імперія, один фюрер”. Тож виникає запитання, чому дотепер цієї ідеологічної подібності між режимами Путіна і Гітлера не бажають бачити західні політики?

Дуже помилковою є точка зору багатьох політиків та експертів на Заході про те, що росіяни не несуть відповідальності за злочини Путіна. Абсурдність цієї точки зору може довести той факт, що після військової агресії проти незалежної Ічкерії, Грузії, незаконної анексії Криму та повномасштабної агресії проти України рейтинг підтримки Путіна серед росіян завжди збільшувався, тому росіяни несуть повну відповідальність за злочини путінського терористичного режиму. Наприклад, громадяни Білорусі, не зважаючи на вплив російської та білоруської пропаганди, висловлюються категорично проти участі Збройних сил Білорусі в російсько – українській війні, що і не дивно, бо вони, на відміну від росіян, не заражені шовінізмом та українофобією.

Сучасне російське суспільство глибоко інфіковане нацизмом, бо росіяни вважають себе обраним величним народом, який є носієм особливої духовності та моралі. Ідеолог Кремля Олександр Дугін вже довгий час вважає, що науково – технічний прогрес заважає розвитку духовності серед росіян. Зараз же, після того як Росія опинилась в міжнародній ізоляції із – за авантюри Путіна, вже ніщо не заважає Кремлю реалізувати божевільні ідеї нациста Дугіна про створення теократичної держави, все ж таки недарма Ліна Костенко написала: “У кожної нації своя хвороба. У Росії – невиліковна”.